El programa Planta Baixa de TV3 s’ha tornat a superar en la seva croada per mostrar-nos una suposada modernitat. Aquest cop, el programa estrella de la gauche divine del segle XXI ens ha posat sobre la taula el debat sobre si s’ha de deixar de picar el tió o no per Nadal:

És obvi que no calen massa comentaris pel que fa al debat, però és que l’esmentat programa, garant de l’anomenat “progressisme guai”, ja ens té malauradament acostumats a emetre les pseudoteories i anormalitats més inversemblants.

Els catalans, castigats especialment per la fiscalitat i els impostos, ens mereixeríem tenir programes de qualitat i base científica a la televisió pública catalana, i no programes de molt dubtosa reputació que es dediquen a produir propaganda woke salpebrada d’un deix de superioritat moral.

Recordem que aquest programa és externalitzat a una productora i que costa a la CCMA més de 3 milions d’euros anuals. Té, a més, unes dades d’audiència força pobres, que ronden el 8% de share en algunes franges.

Tots els contractes es poden revisar o fins i tot resoldre. Ens trobem amb una TV3 en decadència amb la passivitat de qui n’és l’actual director, Vicent Sanchis. O, el que seria pitjor, amb la seva aprovació.

L'Europeu manté la seva aposta de fer articles i continguts de tota mena que facin +normal i +prestigiosa la llengua catalana. Necessitem, però, la vostra ajuda per continuar creixent!